TR

  • Altın Ateş
  • Altın Ateş
  • Altın Ateş
SEKTÖRLER VE ÜRÜNLER
Varlığını ve tecrübesini, tarım, inşaat, otomotiv ve gıda sektörlerine ham madde ürünleri sağlayarak devam eden firmamız, ileri görüşlü profesyonel kadrolarıyla sektöründe dünya markalarının ürünlerini, güçlü depolama ve bayi ağı sayesinde en hızlı ve kesintisiz bir biçimde satış noktalarına ulaştırmaktadır.
GÜBRE
GÜBRE
KİMYA
KİMYA
TARIM
TARIM
İNŞAAT
İNŞAAT
LOJİSTİK
LOJİSTİK
ENERJİ
ENERJİ
HAKKIMIZDA
Ticari faaliyetlerine 1989 yılında, Türkiye’nin büyüyen ve gelişen sektörlerine yatırımlar yaparak başlayan firmamız, ithalat kaynaklı plastik hammadde dağıtımı hedefiyle Altın Ateş Kimya A.Ş. olarak kurulmuştur.

İstikrarlı bir büyüme politikasıyla yatırımlarına devam eden, gelişen ve büyüyen Altın Ateş Kimya, 2013 Yılında Alp Ateş Demir ve Altın Ateş Gübre firmalarını da bünyesine katarak, plastik hammadde, kimyevi ürünler, tarım ürünleri, gübre, demir-çelik, inşaat, lojistik, teknoloji, gıda, enerji ve doğal gaz sektörlerinde edindiği tecrübelerle sektörün önemli kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır. Ana iştiraklerimiz sonucunda ülkemiz haricinde dünyanın birçok farklı noktasında ticari faaliyetler gerçekleştirmekteyiz.
DEVAMI →
TANITIM VİDEOSU

0
kuruluş yılı

0 +
çözüm ortağı

0
kapalı çalışma alanı

0+
çalışan
HABER-DUYURU
Altın Ateş Group’tan Yatırım Atağı
2022
Altın Ateş Group’tan Yatırım Atağı
Altın Ateş Group, bulunduğu sektörlerde hizmet kalitesini daha yukarı taşımak için yatırımlarını sürdürüyor. Gücünü ilkelerinden ve çalışanlarından alan Altın Ateş Group, Kimya, Plastik Hammadde, Gübre, Tarım Ürünleri, Demir ve Çelik, Doğalgaz, Lojistik ve Teknoloji alanlarında faaliyet gösteriyor.
haber detayı →
Altın Ateş Kimya Yükseliş’te!
2019
Altın Ateş Kimya Yükseliş’te!
Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye, araştırmasını yaptı. Türkiye’nin en büyük şirketleri 2019 listesinin açıklandığı isimler arasında Altın Ateş kimya yükselişini sürdürerek 331. Sırada yerini aldı.

haber detayı →
Kimya İhracatçıları Yola Uğur Ateş İle Devam Edecek
2018
Kimya İhracatçıları Yola Uğur Ateş İle Devam Edecek
Son seçim heyecanını 4 yıl önce yaşayan AKİB ihracatçıları, bünyesinde 8 ihracatçı birliği bulunduran Akdeniz İhracatçı Birlikleri`nin seçimli olağan genel kurul toplantılarında başkanlarını seçmeye başladı.
haber detayı →
Burak Ateş
-
Burak Ateş
Altın Ateş Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi - İstanbul
7 Şubat 1988 doğumlu Burak Ateş, Maltepe Üniversitesi Ekonomi bölümünden 2011 yılında mezun oldu.


haber detayı →